torstai 21. tammikuuta 2010

Ning

Niin, sosiaalinen media on tullut jäädäkseen. Jos joku sanoi 1990 luvun alussa, että kännykät ovat ohimenevä juttu, oli väärässä. Samoin, jos väittää, että epäviralliset sosiaalisetmediat ovat ohimenevä malli, on väärässä. Näin se vaan on.

Sain ennen joulua Raumalta Nikolta kutsun Tekniikka Rauman Ning ympäristöön. Vaikutti sopivan epäviralliselta, kuitenkin käytettävältä ympäristöltä. Tekrassa ympäristöä testaan opiskelijoiden epävirallisena verkostoitumisympäristönä.

Innostuin niin, että nyt on myös ePro koulutukselle luotu oma Ning ympäristö http://eprosamk.ning.com.Se kuitenkin laajennettiin sitten koskemaan kaikkia SAMKin opettajia., jotka oletettavasti ovat asiasta kiinnostuneita. Ne, joille kutsua ei vielä ole tullut, niin laittakaa vinkki, niin saatte kutsun.

Ning on verkkopalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä omia sosiaalisia verkkosivuja ja yhteisöjä. Saapas nähdä alkavatko Ning ryhmämme oikeasti elämään vai jämähtääkö toiminta?

Minulla on pohjaa vertailla Elgg ympäristöä ja Nigg ympäristöä ja kyllä vaaka on kallistumassa Nigin suuntaan. Palataan asiaan myöhemmin.

Yes mikä talvi, Isonmäen ladut mitä loistavimmassa kunnossa.

2 kommenttia:

  1. Tuo SAMKin Ning-ympäristö kiinnostaa. Saisinko kutsun, kiitos :) Heli M

    VastaaPoista
  2. Hei! Olenkin odotellut tilaisuutta kysyä asiaa sinulta, mutta tuli tämä flunssa sotkemaan asian. Pistämpä kutsun heti tulemaan.
    -K-

    VastaaPoista