torstai 8. huhtikuuta 2010

Moodle

SAMKissa on alkamassa Moodle päivitys. Siirrymme 1.6 versiosta 1.9 versioon. Peruskäyttäjälle muutos ei ole kovinkaan suuri, muutamia toivottuja ominaisuuksia saadaan käyttöön. Teknisesti muutos onkin suurempi, Moodlemme sai uuden palvelimen ja kaikkia muita härpättimiä, millä saadaan tehoa lisää ja varmuutta toimintaan. Moodlesta siis pidetään hyvää huolta, onhan se yksi keskeisimistä järjestelmistämme. Aiheesta lisää kevään kuluessa.

Mutta mitä pienet edellä, sitä isot perässä ;) SAMK siirtyi Moodlen käyttäjäksi jo 2008 alusta, Helsingin yliopisto on tehnyt saman päätöksen ja aika samoin perustein, tarkemmin asiaan voit perehtyä blogikirjoituksessa: Järjestelmästä toiseen: oppimisympäristöt

Heiltä lainaan tekstin meidänkin muutostilanteeseen: Opetuksen kehittämisen kannalta on jopa erinomaista, että vanhoja opetussisältöjä joutuu välillä käymään läpi.

ps: Huomasin juuri, että aivan yllättäen 10 000 kävijän määrä alkaa tulla täyteen. Jos huomaat olevasi juuri tuo 10 000:nes kävijä, niin ota kuvakaappaus ja postita se minulle, niin saat pienen palkinnon :)
etunimi.sukunimi@samk.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti