tiistai 31. elokuuta 2010

Facebook hiipii Outlook- sähköpostiohjelmaan

Koin tässä yllätyksen, kun Esa sanoi, että tule katsomaan Microsoft Outlookin 2010 versiota, se näyttää suoraan sähköpostin lähettäjän Facebook – profiilin. Totta, Outlookin kautta voi tarkastella, mitä postin lähettäjälle kuluu, mutta jos suojaukset eivät ole kohdallaan siellä näkyvät myös kaverin ja kaverin kaverin kommentit. Minun kohdalla näkyi myös se, että en ole erityisen aktiivinen FB ihminen. Toivottelin siellä vielä hyvää kesää … pitänee korjata tilanne.

Kantsii siis todella tarkkaan miettiä näkyvyyksiä Facebookissa ja ylipäätään mitä kirjoittaa. Jos komentoit kaverin tilaa räväkällä viestillä voipi olla, että se mutkien kautta on suoraan pomosi silmissä!

4 kommenttia:

  1. Minunkin kissajutut siellä pääpomon postissa, Miauu! Taidan siirtyä nopeasti 2010-versioon :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä, ne on onneks aika vaarattomia, vai? ;)

    VastaaPoista
  3. Tässä on mielestäni hyvä pähkäilyn asia sellaisille, joilla vaikka kotona on nykypäivän teinejä. Miten opettaa heille sen, että kaikki mitä nettiin laittaa voi tulla vuosienkin päästä vielä vastaan?

    Siksipä tämä tytär kirjoittelee myös harkitusti facebookissa. :)

    VastaaPoista
  4. No, hyvä. Netissä liikutaan kyllä niin ohuella jäällä, että varovaisuuteen on syytä. Onneksi omena ei ilmeisesti ole pudonnut kauksi puusta.

    terv. Äiti :)

    VastaaPoista