torstai 11. maaliskuuta 2010

SoleOPS

SoleOPS on ollut parivuotta tulossa taloon (SAMKiin). Mutkien ja mutkienmutkien kautta siitä tulikin minulle projekti SAMK SoleOPS 2010.

SoleOPS on selainpohjainen opetuksen ja opettajien työajan suunnittelun väline. Sen avulla voidaan tehdä mm. 1. Saapumisryhmien opetussuunnitelmat, opetustarjonta ja toteutussuunnitelmat 2. Osaamiskartat opiskelijoiden tavoitteelliseen opiskeluun johdattamiseksi ja 3. Opettajien työaikasuunnitelmat , ja paljon muuta.

Tämä uusi työ ei suinkaan tarkoita sitä, että unohtaisin verkko-opetuksen – päinvastoin vien ajatuksia ja näkemyksiä verkko-opetuksesta ja sosiaalisesta mediasta SoleOPSin suuntaan. Nyt kun olen sitä pyöritellyt pari kuukautta olen saanut päähäni ajatuksen, että kyseinen ohjelma on talon sisäinen sosiaalinen media ;) Siinähän opettajat yhdessä tuottavat OPSin, joka näkyy opiskelijoille ja opiskelijat antavat palautteen toteutuneesta OPSista (tämä tapahtuu tulevaisuudessa, kunhan toimittajalta palautepalikka saadaan. No joo, ehkä ajatukseni lentää liikaa.
Aika jäädä lomalle, hiihtoa, aurinkoa ja lepoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti