keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

VirtuaaliAMK

VirtuaaliAMK toiminta on nyt jännittävässä vaiheessa. Kantaako sen vetovoima ja toimivuus ilman ulkopuolista tukea? Onko se hakenut paikkansa amkien kentässä? Vuodet 10, 11 ja 12 näyttävät, miten käy?

VirtuaaliAMK on toiminut vuodesta 2000. OPM on hankerahoittanut toimintaa koko ajan, sekä suorana rahoituksena "pääkonttorille" että amkeja ensin erilaisiin materiaalintuottamishankkeisiin ja viimeiset kolme vuotta suoraan opiskelijaliikkuvuusmaksuihin.

Näiden vuosien aikana on luotu VirtuaaliAMK portaali ja sovittu liikkuvuus käytänteet ja ainakin SAMKissa luotu malli, miten opiskelijoiden asioita käsitellään. Myös opiskelijat ovat löytäneet Portaalin. SAMKissa liikkuvuus on kasvanut mukavasti VirtuaaliAMKin kautta on SAMKissa suoritettu 07 = 308op / 09 = 499 op ja SAMKin opiskelijat ovat suorittaneet VirtuaaliAMKissa 08 = 731 op / 09 = 930 op

Toivotaan, että amkit rahoittavat opiskelijoiden VirtuaaliAMK opintoja ja yhteistyöllä pidetään toimintaa yllä. Opiskelijan näkökulmasta tarvetta on.

Hiihtoloma oli ja meni hyvin :) Vuokatin maastot tarjoavat monipuoliset ladut murtomaahiihtoa hiihtävälle. Osui useita aurinkoisia päiviä, mutta tähän talveen sopien oli kovaa pakkasta Hrrr....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti