keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Tiistain kuulumiset keskiviikkona

Jos ei muuta niin tama kay kielikurssista. Eilen oli kolme noin 1,5 tapaamista (1 henkilo & allekirjoittanut) eli oikeasti joutuu ilmaisemaan itseaan in english.

Toki muutakin hyotya on. Ensin tapasin Noreen Carneyn, han on DKit'n Erasmus koordinaattori. Noreen on aloittanut uudessa tehtavassaan 3 viikkoa sitten ja tietysti yritin antaa SAMKista kiinnostavan kuvan. Muutamia SAMKin opiskelijoita kay taalla vuosittain, mutta Dundalk'ilaisia opiskelijoita ei ole tulossa vastaavaa maaraa SAMKiin. Kiersimme DKiT kampuksen, kaikki noin 5000 opiskelijaa ovat samalla alueella.

Olen tavannut myos Bob Mc Kierhan, han on School of Informatics and Creative Arts toimialan johtaja. Heilla on kaytossa aivan uusi / vanha rakennus, joka on itseasiassa otettu kayttoon viimeviikolla. Vanhasta tupakkatehtaasta on jaljella ulkoseinat, mutta sisalla on nykyaikaa vastaava oppilaitos.

Paivan viimein tapaaminen oli Enda Finn'in kanssa. Han on vieraillut useita kertoja SAMKissa, nyt han kertoi, miten verkko-opetusasioita on kehitetty taalla. Muuten aika samanlaisesti, kuin meilla, mutta SAMKissa on kokojan korostettu pedagogisen kayton merkitysta ja koulutusta kehitystyossa.

Illalla tein viela pienen kavelykierroksen kaupungilla, liikenteessa pitaa olla tarkkana, autoilevat mokomat varaa puolta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti