torstai 30. syyskuuta 2010

Torstai / DkIT

Tanaan olen tutustunut DkIT:n henkiloon (Dr Brendan Ryer), joka tekee kaytannossa samaa tyota kuin mina. Toden totta samat ongelmat ovat taallakin. Varovaisesti arvoiden, SAMKissa olemme vahan edella asiossa ja osan heidan akuuteista ongelmista olemme jo ratkaisseet. Opettajien kouluttaminen on yksi naista asioista.

DkIT:n verkko-opetuksen strategioistaja tulevaisuuden suunnitelmista sain hyvan kuvan. ePortfolio & Mahara ovat asioita johin palaamme myohemmin. Luit oikein, olen aloittamassa kv-yhteistyon: Ensin skype-keskustelut, mutta jotain yhteisia projektejakin saattaisi oikeasti loyta.

Taman lahemmaksi Moodlea en sitten paassyt:( Kokonaisuudessaan matka oli hyva ja saat ovat suosineet vain yhtena paivana oli sateista, taalla ei siis aina tuule ja sada. Nyt onkin aika pakata kamat ja hyvastella DkIT ja aloittaa kotimatkan suunnittelu.

Kuten tunnettua Irlannissa on lama ja paha sellainen. Kaikkissa keskusteluissa sivutaan asiaa jollain tavoin. Oppislaitoksille lama kuitenkin merkitsee lisatoita, silla tyottomaksi jaaneet hakeutvat uudelleen koulutukseen, niin taallakin. Nyt Dundalk vaikenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti